Nuttige links

Valt u iets op in de openbare ruimte dat niet in orde is, zoals een kapotte lantaarnpaal,een losliggende stoeptegel of een verstopte straatkolk, dan kunt u dat heel gemakkelijk melden bij de gemeente Waalwijk door op bovenstaande link te klikken. U komt dan op de website van de gemeente Waalwijk. U kunt hier ook terecht voor het melden van een verdachte situatie. Is er haast geboden, bel dan de politie!

Deze link verwijst naar de website van de politie. U wordt direct doorgelinkt naar “Mijn buurt”. Hier vindt u: lokaal nieuws, wie zijn onze wijkagenten, politiebureaus in de buurt en Misdaad in Kaart. Op Misdaad in Kaart kunt u zien of en wanneer er de afgelopen drie maanden in onze omgeving is ingebroken. De kaart wordt dagelijks bijgewerkt. Let op! Het aantal inbraken betreft het hele postcode gebied 5144! Dit beslaat ruwweg het kwart van Waalwijk wat gevormd wordt door alles wat ligt ten zuiden van de Floris V-laan, Burgemeester van de Klokkenlaan en de Noorder Parallelweg, en ten westen van de Burgemeester Smeelelaan. Met andere woorden, het betreft hier Meerdijk-west, Zanddonk en Zanddonk-zuid.

Door op bovenstaande link te klikken komt u binnen de website van de gemeente Waalwijk in het gedeelte waar u informatie kunt vinden over o.a.:  hangjongeren, de digitale wijkkaart en buurtpreventie. Door hier te klikken krijgt u inzage in het hondenbeleid en de plekken waar u uw viervoeter het beste kunt uitlaten.

Allerlei tips en trucs om een inbraak in uw woning te voorkomen. Mocht er toch ingebroken worden dan is het wellicht handig om een checklist te hebben om te weten wat te doen. Denk hierbij aan tips omtrent: aangifte doen, verzekeringen, pasjes blokkeren etc..